Nu laddar.
Vänligen vänta.

menu

inomhusarbeten

StartsidanInomhusarbeten

Roberts Bad Bygg Gruppen AB är ett företag med lång byggtradition

men med fräscha idéer och fasta arbetsrutiner. Vi har utfört en lång rad mindre och större projekt, både åt privatkunder så väl som företagare. Vi är mycket stolta över alla våra projekt samt de fina referenser vi har fått från våra kunder. Att vi inte har några garantiprojekt, är ännu ett bevis på att vårt arbete är oklanderligt och professionellt utfört.

Vi utför alla typer av köksmonteringar och renoveringar.
Vi kan tillhandahålla speciallösningar när det gäller skåp och levererar efter önskemål vare sig det är fråga om höjd, djup eller bredd eller materialval samt det mesta inom köksdetaljer m.m. med det senaste av moderna och funktionella innovationer.

Vi tar bort den gamla vägg - och golvbeläggningen i badrummet. Vi utför allt från applicering av ett tätskiktssystem, plattsättning till montering av porslin och badrumsinredningar. Vi har egna utbildade plattsättare, behörighet enligt PER:s branschregler för tätskikt i våtutrymmen. Rabatter på kakel, klinker och inredning via våra samarbetspartners.

Vi är specialiserade på att bygga vindslägenheter ifrån råvindar.
Vi har god kunskap om byggteknik och är duktiga på att hitta de speciallösningar som ofta krävs vid arbete med vindsvåning.
Med samarbetspartners erbjuder vi också totalentreprenad som sköter hela byggprocessen med projektering, produktion och försäljning.

Vi har nära samarbete med auktoriserade behörighet installationer som utför alla sorters elarbeten. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till elarbeten i samband med stambyten samt uppgradering av armaturer i trappuppgångar.

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus.
Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering.
Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Vi driver bearbetningen av nya material i den moderna snickeriproduktionen och vårt mål är att förädla våra kunders idéer genom kreativt samarbete.

Vi levererar helhetslösningar – från uppmätning till produktion.

Våra partners

Rabatter hos våra samarbetspartners!

Kontakta oss - för kostnadsfri offert! Kontakt